Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
2.52
2 stars: Prost
21 pareri

Robinet cap termostatat 1/2 inch - Herz Clasic Design

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei
Brand
CLASIC DESIGN
Pe stoc
Da
Descriere
Robinet cap termostatat 1/2 inch - Herz Clasic Design

-Termostatul HERZ este un dispozitiv de reglare a temperaturii ambiante, care reglează automat şi alimentarea cu agent de încălzire a radiatorului.

-Capetele termostatice care echipeaza robinetele Herz se pot regla intr-o plaja de la 6 la 30 grade C in varianta cu blocare mecanica (pozitia de 0) sau de la 6 la 28 grade C in varianta fara blocare mecanica. Selectarea temperaturii dorite in incapere se face prin rotirea piesei de manevra a capului termostatic pana la valoarea dorita, pastrarea constanta a acestei temperaturi facanduse in mod automat.

-Succesul constant al produselor Herz pe piata mondiala se explica prin faptul ca acestea prezinta un inalt nivel tehnic si calitativ de realizare, un design placut si nu in ultimul rand, folosirea armaturilor Herz conduce la obtinerea de catre utilizator a unor economii deosebite de energie termica in conditiile unui confort termic corespunzator standardelor in vigoare.

-Herz Armaturen este certificata ISO 9001 pentru asigurarea calitatii in activitatile de proiectare, producere si desfacere. Produsele Herz sunt supuse permanent verificarilor in cadrul institutelor independente nationale si internationale.

De asemenea, intreaga gama a produselor Herz detine agremente tehnice MLPTL si sunt conforme cu standardul EN 215.

-Pretul include atat capul termostatat cat si robinetul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura