Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
2.52
2 stars: Prost
21 pareri

Detector de gaz cu electrovalva 3/4 Spazio Protect

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei
Brand
SICUR GAS - SPAZIO PROTECT
Pe stoc
Da
Descriere
Detector de gaz cu electrovalva 3/4 SPAZIO Protect

-Detectorul de gaz cu electrovalva are rolul de a sesiza existenta si de a opri alimentarea gazului natural, din incaperile in care este montat.
Montajul detectoruluide gaz se face in incaperile in care sunt consumatori de gaz, deci in spatiile in care exista posibilitatea curgerii gazelorsi deci a aparitiei pericolului de explozie.Pentru gaz natural montajul se face la 5 - 15 cm mai jos de tavan, iar pentru LPG aparatul se va monta la 15 - 25 cm de podea. Senzorul se conecteaza cu electrovana prin intermediul unui cablu electric (2X 0,5 mm) aflat in ambalajul produsului dupa care se alimenteaza la reteaua de curent de 220 V.
-Mod de functionare : dupa introducerea stekerului in priza detectorul emite un scurt semnal sonor, se aprinde pentru foarte putin timp ledul rosu, iar ledul verde lumineaza intermitent,toate acestea indicand intrarea detectorului in faza de functionare inactiva.
Electrovana are rol de a obtura curgerea gazului si functioneaza impreuna cu senzorul de gaz. montajul electrovanei se face pe instalatia de gaz exterioara deci inainte de intrarea acesteia in imobil.
Mod de functionare in regim normal deschis. Dupa montajul in instalatie a electrovanei aceasta trebuie armata pentru a permite curgerea gazului. In momentul in care electrovana primeste un semnal electric de la senzor acesta opreste curgera gazului.

Caracteristici tehnice:
Tensiune de alimentare V: 220
Tensiune impuls electric V: 12
Putere electrica consumata W: 3
Concentratia de gaz la care se declanseaza alarma LIE: 10
Nivelul de sunet alarma db/m: 95
Umiditate ambientala RH %: 95
Montaj : pe perete
Dimensiuni mm: 162 x 92 x 45
Include cablurile de alimentare cu energie electrica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura