Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
2.52
2 stars: Prost
21 pareri

Covor electric Danfoss 1,5 mp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

330 lei
Brand
Covor electric Danfoss 1,5 mp
Pe stoc
Da
Descriere
Covoare electrice Danfoss

Covoarele electrice Danfoss sunt special create pentru confortul dumneavoastr─â maxim, ├«ns─â pot face mai mult dec├ót at├ót, dovedindu-se o solu┼úie ideal─â ┼či pentu ├«nc─âlzirea locuin┼úei.
         ├Änc─âlzirea electric─â ┼či ├«nc─âlzirea hidraulic─â ├«n pardoseal─â confer─â acela┼či nivel ridicat de confort, dar    covoarele electrice ofer─â avantaje fa┼ú─â de varianta secund─â.
         Instalarea este foarte rapid─â, indiferent dac─â este o cas─â nou─â sau una renovat─â, put├óndu-se aplica covorul electric deasupra pardoselii ┼či apoi acoperii cu gresie/parchet, toat─â instala┼úia reduc├ónd ├«n─âl┼úimea camerei cu doar 1 cm, incluz├ónd ┼či noua pardoseal─â. Deoarece se monteaz─â imediat sub pardoseal─â, timpul de reac┼úie la modific─ârile solicitate este foarte redus, deasemenea consumul este redus deoarece se afl─â la o ad├óncime mic─â.
Avantajele oferite sunt: u┼čurin┼ú─â ├«n proiectare, instalare ┼či un pre┼ú considerabil redus fa┼ú─â de o solu┼úie de ├«nc─âlzire hidraulic─â. O mare parte a instal─ârii poate fi efectuat─â ┼či de un personal necalificat, doar racordurile la re┼úeaua de electricitate trebuiesc efectuate de un electrician autorizat.
         Eficien┼úa covoarelor electrice este maximizat─â de termostatele inteligente furnizate ├«n kit-uri sau separat, care se adapteaz─â mediului ┼či calculeaz─â timpul necesar de func┼úionare, pentru a reduce consumul de electricitate ┼či a v─â p─âstra confortul maxim ├«n locuin┼ú─â.
         Covoarele electrice ├«mpreun─â cu termostatele EFIT ofer─â cel mai ridicat raport pre┼ú/calitate/eficien┼ú─â.
         Covoarele sunt disponibile ├«n dou─â variante, ├«n func┼úie de tipul pardoselii utilizate.
         EFSM-150 este covorul pentru pardoseli de tip gresie, granit, piatr─â, oferind pe l├óng─â avantajele deja prezentate ┼či pe acela al modularit─â┼úii, put├ónd fi decupat pentru a acoperii ┼či suprafe┼úe cu form─â non-dreptunghiular─â. Suprafa┼úa acoperit─â variaz─â de la un minim de 0.5 mp la 12 mp, ├«n diferite variante de putere.
Avantajele covorului electric incalzitor:
ÔÇó Instalare rapida si simpla
ÔÇó Realizarea sistemului de incalzire prin pardoseala si in incaperi unde acesta nu s-ar putea realiza din cauza spatiului util redus
ÔÇó Consum redus
ÔÇó Incalzirea incaperii intr-un interval redus de timp
ÔÇó Nivelul pardoselii este ridicat nesemnificativ fata de celelalte sisteme de incalzire prin pardoseala
ÔÇó Acest produs poate fi instalat atat cu adeziv pentru gresie termosensibila cat si cu adeziv rezistent la caldura (cautati produsele cu ambalaj "adeziv flexibil"), sau chiar si cu ciment autonivelant, aceasta solutie fiind recomandata in cazul in care covorul electric va fi instalat sub parchet.

Usor de instalat - acest covor electric se monteaza plan intr-un strat de adezivi, pe suprafata de beton a pardoselei. Procesul de instalare este rapid si simplu.
Confort superior - tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa regleze temperatura pe care o doreste in camera cu ajutorul termostatului din incapere. Sistemul de incalzire prin pardoseala va permite sa aveti o temperatura egala in orice parte a incaperii in timp ce pardoseala are o temperatura rezonabila, nu foarte ridicata.
Siguranta - acest covor de incalzire    este prevazut cu impamantare. Suplimentar poate fi folosita si o protectie diferentiala.
Costuri reduse - costurile de instalare sunt reduse. De asemenea, datorita reglarii precise a temperaturii din camera, consumul de energie este redus substantial.
Intretinere - nu exista probleme cu asa ceva!

COVOR ELECTRIC PENTRU 1,5    mp DANFOSS

Detalii tehnice :
Set cablu monofilar tip EFST-150
Alimentare 230 V
Suprafata 1,5 mp
Putere instalat─â 150 W/mp,
Grosime 2,5 mm,
Temperatur─â maxim─â 120 C, certificat IEC 60335-2-96 / SEMKO
Made in Danemarca
Trimite mesaj
Din Gura in Gura