Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
2.52
2 stars: Prost
21 pareri

Convectori cu montaj in pardoseala - Aquilo F1T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Aquilo F1T
Pe stoc
Nu
Descriere
Convectori cu montaj în pardoseală - Aquilo F1T

Convectorii cu montaj în pardoseală Aquilo F1T sunt destinaţi încălzirii încăperilor. Sunt compuși dintr-un schimbător de căldură din cupru și aluminiu, vopsit standard în culoarea neagră, montat într-o casetă zincată pe ambele părţi și vopsită la interior, standard tot în culoarea neagră.

Convectorii Aquilo F1T sunt echipaţi cu ventilatoare silenţioase într-un număr care depinde de lungimea schimbătorului, asigurând un randament termic sporit, fiind alimentate cu tensiune de 12 V și montate în casetă, lângă schimbător.

├Än partea superioar─â, convectorul este protejat de o gril─â de mascare transversal─â sau longitudinal─â, realizat─â din lemn sau metal, aceasta se comand─â separat. Bran╚Öarea schimb─âtorului de c─âldur─â la instala┼úie se face prin dou─â orificii cu filet interior G Ż

Comanda electric─â a acestor convectori este realizat─â de echipamentele electrice, transformatoare de tensiune (model ├«ngropat sau aparent) ┼či termostatele de perete cu posibilitatea de control al ventilatoarelor.

Datele tehnice - Aquilo F1T:

ÔÇó L─â┼úime: 260, 290, 340 mm
ÔÇó Lungime: de la 1000 p├ón─â la 3500 mm
ÔÇó ├Än─âl┼úime: 90, 140 mm
ÔÇó Materialul schimb─âtorului : conducte din cupru cu lamele din aluminiu
ÔÇó Materialul casetei: tabl─â din o┼úel zincat pe ambele p─âr┼úi, ├«n interior l─âcuit─â prin pr─âfuire ├«n culoarea neagr─â RAL 9005 Op┼úional: o┼úel inoxidabil
ÔÇó Materialul grilei: fag ╚Öi stejar, natur sau l─âcuit, duraluminiu ├«n diverse culori: natural, auriu, bronz deschis, bronz ├«nchis sau negru, o┼úel inoxidabil . Racorduri: 2 x G Ż ÔÇô filet interior
ÔÇó Presiunea de lucru: 10 bar
ÔÇó Temperatura maxim─â: 110 ░C
ÔÇó Presiunea de prob─â: 13 bar
ÔÇó Elementele convectorului: aerisitor manual, canal de evacuare supor┼úi de fixare a schimb─âtorului, set de conexiuni flexibile din o┼úel inoxidabil, de lungime 10 cm cu filet int / ext Ż.
ÔÇó Elementele casetei: ╚Öuruburi reglaj nivel M8x30 mm cu cap hexagonal interior (pentru lungimea vanei p├ón─â la 2,5 m - 4 buc., peste 2,5 m - 6 buc.), 4 ancore pentru beton cu ╚Öuruburi de fixare pe caset─â, leg─âturi pentru bran╚Öarea la instala┼úia de ├«nc─âlzire central─â + 2 leg─âturi pentru bran╚Öarea la instala┼úia electric─â, capac din o┼úel zincat pentru mascarea bran╚Öamentelor la convector, o plac─â multistratificat─â care protejeaz─â convectorul ╚Öi racordurile ├«mpotriva avarierii sau murd─âririi ├«n timpul montajului.
ÔÇó Dotarea convectorului: ventilator interior ├«n variant─â simpl─â sau dubl─â (un motor alimenteaz─â dou─â ventilatoare) la tensiunea de 12 V / 50 Hz (num─ârul de module de ventilatoare utilizat depinde de lungimea convectorului). Pentru c─â exist─â diferite variante, num─ârul motoarelor nu trebuie s─â fie acela╚Öi cu num─ârul de ventilatoare alimentate de c─âtre acestea.
ÔÇó Echipamente electrice necesare ┼či obligatorii: transformator PAT (~ 230 / 12V ) adaptat m─ârimii convectorului (num─ârului de motoare), ├«ntrerup─âtor manual sau termostat de camer─â cu comutator manual sau automat pentru reglarea randamentului pe ├«nc─âlzire ┼či pe r─âcire al convectorului prin schimbarea rota┼úiilor motorului ├«n trei trepte (posibilitatea de utilizare a unei telecomenzi).

NOTA:

Este interzis a se utiliza F1T direct conectat la reţeaua 230 V. Obligatoriu a se utiliza transformatoarele PAT.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura