Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
2.52
2 stars: Prost
21 pareri

Convectori cu montaj in pardoseala - Aquilo F4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Aquilo F4C
Pe stoc
Nu
Descriere
Convectori cu montaj în pardoseală - Aquilo F4C
Convectorii cu montaj in pardoseal─â Aquilo F4C sunt destina┼úi inc─âperilor pentru inc─âlzirea ┼či r─âcirea acestora.

Sunt compuși dintr-un schimbător de căldură din cupru și aluminiu cu două circuite independente, vopsit standard in culoarea neagră, montat intr-o caseta din oţel inoxidabil și vopsită la interior, standard tot in culoarea neagră.

Convectorii Aquilo F4C sunt echipaţi cu ventilatoare silenţioase intr-un număr care depinde de lungimea schimbătorului, asigurand un randament termic sporit, fiind alimentate cu tensiune de 12 V și montate in casetă, langă schimbător.

Convectorii Aquilo F4C sunt dota┼úi cu ventilatoare cu construc┼úie solid─â in num─âr dependent de lungimea schimb─âtorului. Aceste ventilatoare asigur─â un randament sporit atat la inc─âlzirea cat ┼či la r─âcirea inc─âperilor. In partea superioar─â, convectorul este protejat de o gril─â de mascare transversal─â, realizat─â din lemn sau metal, aceasta se comand─â separat.
Bran╚Öarea schimb─âtorului de c─âldur─â la instala┼úia de inc─âlzire ┼či r─âcire se face prin patru racorduri cu filet interior G ÔÇŁ .

Comanda electric─âa acestor convectori este realizat─âde echipamentele electrice, transformatoare de tensiune ( model ingropat sau aparent ) ┼či termostatele de perete cu posibilitatea de control al ventilatoarelor.

Aquilo F4C - date tehnice:

ÔÇó L─â┼úime: 340 mm
ÔÇó Lungime: 1250, 2000, 2750 mm
ÔÇó ├Än─âl┼úime: 140 mm
ÔÇó Materialul schimb─âtorului: conducte din cupru cu lamele din aluminiu
ÔÇó Materialul casetei: tabl─â din o┼úel inoxidabil, ├«n interior l─âcuit─â prin pr─âfuire ├«n culoarea neagr─â RAL9005
ÔÇó Materialul grilei: fag ╚Öi stejar, natur sau l─âcuit, duraluminiu ├«n diverse culori: natural, auriu, bronz deschis, bronz ├«nchis sau negru, o┼úel inoxidabil
ÔÇó Racorduri: 4 x G Ż ÔÇô filet interior
ÔÇó Presiunea de lucru: 10 bar
ÔÇó Temperatura maxim─â: 110 ░C
ÔÇó Presiunea de prob─â: 13 bar
ÔÇó Elementele convectorului: dezaerator manual, canal de evacuare supor┼úi de fixare a schimb─âtorului, set de conexiuni flexibile din o┼úel inoxidabil, de lungime 10 cm cu filet int/ext Ż.
ÔÇó Elementele casetei: ╚Öuruburi reglaj nivel M8x30 mm cu cap hexagonal interior (pentru lungimea vanei pan─â la 2,5 m - 4 buc., peste 2,5 m - 6 buc.), 4 ancore pentru beton cu ╚Öuruburi de fixare pe caset─â, leg─âturi pentru bran╚Öarea la instala┼úia de ├«nc─âlzire central─â + 2 leg─âturi pentru bran╚Öarea la instala┼úia electric─â, capac din o┼úel zincat pentru mascarea bran╚Öamentelor la convector, o plac─â multistratificat─â care protejeaz─â convectorul ╚Öi racordurile ├«mpotriva avarierii sau murd─âririi in timpul montajului.
ÔÇó Dotarea convectorului: ventilator interior ├«n variant─â simpl─â sau dubl─â (un motor alimenteaz─â dou─â ventilatoare) la tensiunea de 12 V / 50 Hz (num─ârul de module de ventilatoare utilizat depinde de lungimea convectorului). Pentru c─â exist─â diferite variante, num─ârul motoarelor nu trebuie s─â fie acela╚Öi cu num─ârul de ventilatoare alimentate de c─âtre acestea.
ÔÇó Echipamente electrice necesare ┼či obligatorii: transformator PAT (~ 230 / 12V ) adaptat m─ârimii convectorului (num─ârului de motoare), intrerup─âtor manual sau termostat de camer─â cu comutator manual sau automat pentru reglarea randamentului pe inc─âlzire ┼či pe r─âcire al convectorului prin schimbarea rota┼úiilor motorului ├«n trei trepte (posibilitatea de utilizare a unei telecomenzi).

NOT─é:

Este interzis a se utiliza F4C direct conectat la reţea 230 V. Obligatoriu a se utiliza transformatoarele PAT.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura